Het overeengekomen vrijwillige speciale examen begint vandaag!

Vanwege de Corona-crisis begint ze met enige vertraging een speciale inspectie.

De benoeming van een door de HFA aangevraagde onafhankelijke deskundige tijdens de jaarlijkse algemene vergadering van 2020 om delen van het management of de volgende onderwerpen te beoordelen en de volgende vragen te beantwoorden in overeenstemming met artikel 731a, lid 3, OF is nu goedgekeurd door de accountantsorganisatie PricewaterhouseCoopers AG van CH-8050 Zürich dvoerde uit.

Het examen behandelt de volgende onderwerpen:

  • Verkoop van resorts Kanzelhöhe, Chamonix, Bad Kleinkirchheim
  • Administratiegebouw Steinhausen
  • Landverwerving en Cavallino-project

Een gedetailleerde lijst van de onderwerpen vind je hier: HFA-aanvraag voor deskundig onderzoek

De raad van bestuur van Hapimag zal het onderzoek volgen en volgen. De HFA ondersteunt deze experts zoveel mogelijk.

Wat we doen is de manier waarop we cement produceren evolueren door het gebruik van een deel van de traditionele klinker (basismateriaal voor het maken van cement) te vervangen door thermisch geactiveerde kleien. Het product dat het resultaat is van dit proces, hebben we groen cement genoemd omdat het milieuvriendelijker is en alle eigenschappen en technische specificaties heeft behouden.

Terug naar het nieuwsoverzicht